Title Image

PALVELUT

“Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia.” -Marko Koskinen, toimitusjohtaja Jematek Oy

Jematek tarjoaa rakennusalan ratkaisuja kymmenien vuosien kokemuksella, jonka myötä kykenemme toteuttamaan myös vaativia rakennuskohteita. Koemmekin vaativat kohteet työnteon positiivisina haasteina. Joustavan toimintatapamme takaa näkyvä työnjohto, joka osallistuu päivittäiseen tekemiseen ja on näin toimeksiantajan tavoitettavissa. Ammattitaitoisen työnjohdon avulla varmistumme siitä, että kohteille määritellyt aikataulut pitävät ja työnlaatu vastaa toimeksiantajan odotuksia. Projekti etenee koko ajan ja sovitun mukaisesti. Projektien työvaiheet määritellään mahdollisimman kattavasti, joka selkeyttää työn läpiviemistä. Vastuu Groupin aktiivisena jäsenenä Jematek on luotettava kumppani ja noudattaa tilaajavastuun määrittelemiä velvoitteita.

UUDISRAKENTAMINEN

Työstämme erilaisia uudisrakentamisen kohteita mm. kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja. Kivitalorakentaminen on erikoisosaamisalueemme. Jaamme uudiskohteet kolmeen eri vaiheeseen ja sovimme asiakkaan kanssa kunkin vaiheen toteuttamisesta erikseen. 1. Perustukset 2. Runkorakentaminen 3. Sisärakentaminen

SANEERAUS- JA KORJAUSRAKENTAMINEN

Korjaamme ja luomme vanhan tilalle uutta. Saneerausrakentaminen on yksi erikoisosaamisalueemme. Kylpyhuone-, sauna- ja keittiöremontit, pintatyöt, seinät ja lattiat. Liikehuoneistojen saneeraus ja ravintolat.

REMONTTIARVIOT

Remontointiprojektien ostamiseen liittyy usein epävarmuutta. Teemme saneerattavien kohteiden puolueettomia remontointihinta-arviointeja Uudenmaan, Kanta-Hämeen sekä Pirkanmaan alueella.

a