Title Image

KIVITALORAKENTAJILLE

KIVITALORAKENTAJILLE

Haaveiletko omasta, upeasta kivitalosta? Kivitalorakentaminen on vahva erityisosaamisalueemme. Olemme toteuttaneet onnistuneesti vuosien kokemuksella paljon erilaisia, eritasoisia kivitaloprojekteja. Ammattitaitoinen tiimimme kykenee toteuttamaan myös haastavampia kohteita.

 

Olemme erikoistuneet Lammi sekä Jämerä kivitaloprojekteihin. Vuosien kokemuksen ja useiden toteutuksien myötä tunnemmekin näiden valmistajien ratkaisut ja talopaketteihin liittyvät tekniikat erityisen hyvin. Toteutamme kivitaloratkaisuja monivaiheisesti tilaajasta riippuen, perustusvaiheesta runkovaiheeseen, aina muuttovalmiuteen saakka.

 

“Jematek on toteuttanut onnistuneesti asiakkaillemme erilaisia taloprojekteja ja voin suositella heitä kumppaniksi.” Sami Harainen, talomyymyyjä Lammi Kivitalot.

Näin taloprojekti etenee:
  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro kivitalohaaveestasi, tulevasta projektistasi.
  2. Arvioimme tämän pohjalta ratkaisua, toteutusta ja annamme hankkeelle hintaarvion sekä toteutusaikataulun. Tähän vaikuttavat tuleva talopaketti, sen suuruus ja vaativuus sekä toteuttavat työvaiheet ja resurssit.
  3. Tilaaja valitsee hyväksyykö tarjouksen ja sen pohjalta tehdään sopimus toteutuksesta.
  4. Projekti alkaa ja etenee sovittuun vaiheeseen.

Talon rakentaminen on helppoa, kun sinulla on ammattitaitoinen ja luotettava toteutuskumppani. Toimintatyyliimme kuuluu jatkuva kommunikointi projektin eri vaiheista tilaajan kanssa, jolloin varmistamme läpinäkyvyyden sekä sen, että asiakas on toimintaamme ja hankkeen etenemiseen tyytyväinen. Anna meidän toteuttaa unelmasi uudesta kodista. Huolehdimme projektisi sujuvasta etenemisestä ja onnistumisesta, jotta sinä voit ottaa rennosti.